-= Voice kampagner og serviceydelser =-
Udover salg og leje kan V-Data tilbyde forskellige serviceydelser i forbindelse med voice response.

Udvikling af voice response applikationer
V-Data tilbyder konsulentbistand til at bygge og implementere voice response-applikationer ude hos den enkelte kunde. Bistanden kan variere fra hjælp med løsning af enkeltstående problemstillinger til bygning af komplette applikationer i samarbejde med kunden.

Kampagner
Vi har et stort antal telefonlinier som vi kan bruge til at køre voice response-applikationer på . F.eks. i forbindelse med produktkampagner. Vi kan ydermere stå for at hente navne og adresser for evt. indtastede telefonnumre i Tele Danmarks telefonnøgle. I den forbindelse kan det nævnes at vi også er i stand til at finde navne og adresser på telefonnumre i Sverige. Alle data kan leveres til kunden via disketter eller e-mail f.eks. 1 gang om ugen.

Andre fordele:
  • mulighed for statistik
  • mangeludbedring indenfor et nærmere aftalt tidsrum
  • adgang til yderligere linier
  • man sparer interne ressourcer, da man slipper for at skulle finde en egnet computer og ledige telefonlinier
  • omstilling til et andet telefonnummer. F.eks. kører en kampagne hos V-Data, hvor alle opkald der kræver personlig betjening viderestilles til et telefonnummer hos kunden.
Desktop applikationer
V-Data kan også tilbyde at udvikle applikationer til at kunne kommunikere med voice response-systemet og vise f.eks. antal opringninger, bestillingsoversigter, lagerbeholdninger osv. på skærmen, eller evt. udskrive data fra voice response-systemet på en printer når kunden ønsker det.
Ligeledes er det også muligt at lave indtastninger i et program, og disse indtastninger opdaterer så oplysninger i voice response-systemet (f.eks. i forbindelse med tidsbestilling).

tilbage Til forsidenV-Data * Vangedevej 233b * 2870 Dyssegård * DenmarkSwedish