-= TAPI løsninger =-
V-Data flytter endnu en grænse for hvordan et TAPI system kan integreres i en virksomheds arbejdsprocesser.

V-Data har udviklet en CTI løsning, der ved at integrere telefonens TAPI og medarbejderens PC, kan foretage en automatisk åbning af den relevante Microsoft Outlook-kalender, når et opkald kommer ind. F.eks. kan et opkald, der ikke bliver besvaret, blive stillet om til receptionisten, der så automatisk får kalenderen for den person, der ikke besvarede opkaldet, vist på skærmen. Dette kan selvfølgelig bruges både ved manuel omstilling eller direkte indringning. Når røret så lægges på lukker kalenderen igen, og receptionisten kan fortsætte sit arbejde på PCen.
Dette er blot ét eksempel på hvad TAPI-integration kan benyttes til. Andre programmer end Microsoft Outlook kan naturligvis også benytte TAPI-integration. Herved opnår virksomheden en effektivere kundehåndtering samt en reduktion af omkostningerne.
Dette program er meget enkelt at konfigurere og kan arbejde sammen med de fleste typer omstillingsanlæg og netværksløsninger.

Telefonbogen sikrer at en bestemt kalender kan findes ved enten medarbejderens direkte 8-cifrede lokalnummer eller evt. mobilnummer, da det er muligt at tilknytte alle numrene til den samme kalender.
Krav til systemet: Det kræver at den telefon som tilsluttes computeren har et TAPI-interface og en TAPI-driver version 1.40.
Den computer, hvor CTI-applikationen afvikles på, skal have installeret Outlook 2000. De tilknyttede computere kan sagtens afvikles med Outlook 97 eller 2000.

Mulighed for hurtig opslag i kalenderne
Når der ankommer et opkald til receptionen og det medsendte telefonnummer ikke er defineret i CTI-telefonbogen, kommer en forespørgsel frem på skærmen til hurtig søgning i en aktuel kalender (denne mulighed kan fravælges i konfigurationen) - her indtastes blot medarbejderens lokalnummer, og medarbejderens kalender kommer derefter frem på skærmen.
På den måde undgår man at skulle grave sig igennem Outlook for at finde medarbejderens kalender - bare tast medarbejderens nummer og kalenderen for medarbejderen springer op på skærmen.

Det er tillige muligt at søge på andet end kalenderinformationer, idet CTI-applikationen kan sættes op til at søge på f.eks. noter eller opgaver som ligger i den fælles folder på MS Exchange-serveren.

Priser:
Licens til 1 receptionist kr. 15.000,-
Licenser til 2 receptionister kr. 25.000,-
Priser er ekskl. moms

Programmet skal installeres på en PC med Microsoft Windows 95, 98, NT4, 2000 eller Me og Microsoft Outlook 2000.

tilbage Til forsidenV-Data * Vangedevej 233b * 2870 Dyssegård * DenmarkSwedish