-= Unified Messaging System =-
V-Data flytter endnu en grænse for hvordan et voice response system kan integreres i en virksomheds arbejdsprocesser.

Vi kan nu tilbyde en overbygning til voice response systemer, der via e-mail automatisk samler virksomhedens forskellige former for elektroniske beskeder på ét sted.
E-mail løsningen kan enten anvendes i forbindelse med V-Data’ s eget VREasy voice response-system eller som plug-in til et eksisterende system. Systemet understøtter Microsoft Exchange, SMTP og SMS.


Med et unified messaging system fra V-Data kan medarbejdere få deres voice-mail leveret direkte i inbox’en i deres e-mail program, eller få besked om indkommende voice-mail sendt til deres mobiltelefon.

Systemet består af et mail-gateway-program, som sørger for kommunikationen mellem voice response-systemet og mail-serveren. Systemet understøtter både Microsoft Exchange, SMTP og SMS.
Dette program er meget enkelt at konfigurere og kan arbejde sammen med de fleste typer voice response-systemer.

E-mail løsningen anvender virksomhedens eksisterende mailsystem.
Derfor kræves der ikke speciel tilslutning eller konfigurering for de mange brugere, der ønsker at drage fordel af systemet.
Så snart mail-gateway’en er sat op, videresendes voice-mail beskeder automatisk til den enkelte bruger.

V-Data‘s e-mail løsning kan tilsluttes de fleste omstillingsanlæg og netværksløsninger, uden at der skal installeres nyt computersystem eller omstillingsanlæg. Systemet er ligeledes helt uafhængig af mobil-, internet-, og teleudbyder.


Screenshot fra VREmail Gateway-programmet

ums
Unified messaging: alle beskeder på ét sted!
tilbage Til forsidenV-Data * Vangedevej 233b * 2870 Dyssegård * DenmarkSwedish